De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kenny Chesney en P!nk zetten de wereld in vuur en vlam

Met de nodige gevolgen voor de planning van de albumrelease.

Eindelijk kunnen we luisteren naar het duet van Kenny Chesney met P!nk: “Setting The World On Fire”. Het nummer zou zo goed zijn, dat Kenny het eerder deze maand een goede reden vond om de release van zijn nieuwe album “Cosmic Hallelujah” uit te stellen.

Some Town Somewhere

Oorspronkelijk zou het album “Some Town Somewhere” als titel meekrijgen, maar begin juli nam Kenny een drastische maatregel. Nadat hij de kans kreeg dit duet met P!nk op te nemen, besloot hij de titel te veranderen in “Cosmic Hallelujah” en de releasedatum te verschuiven naar 28 oktober. Hij wilde het nummer niet ‘al te lang op de plank laten liggen’, dus moest het nog op dit album verschijnen.

Over het duet en de titelverandering zei hij het volgende:

De energie van de nieuwe muziek… voelt als een kosmische hallelujah. Dat is het woord dat het eerste in mij opkwam, dus dat wordt de nieuwe titel. Kenny Chesney

Het resultaat

Nu kunnen we beoordelen of het inderdaad zó goed is, dat het het wachten waard is. Wat denk jij ervan?Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty