Kelsea Ballerini vervult wensen

17 augustus 2016 | Concerten, Nieuws | 0 Reacties

Eén van de opkomende vrouwelijke countrysterren van dit moment is Kelsea Ballerini. Al op negentienjarige leeftijd tekent ze een felbegeerd platencontract en met haar debuutsingle “Love Me Like You Mean It” scoort ze meteen een nummer 1 hit. Dit is een uitzonderlijke prestatie, zoiets komt slechts zelden voor.

Ook haar volgende singles “Dibs” en “Peter Pan“, allen van haar debuutalbum “The First Time“, werden grote hits. Onlangs nog nam ze tijdens een concert in de ‘Grand Ole Opry‘ een gouden plaat voor “Peter Pan” in ontvangst.

Daarmee gaan haar eigen wensen in vervulling. Maar ook nu vergeet de sympathieke Kelsea anderen zeker niet.

Make A Wish Foundation

Mia, een meisje van tien jaar, had haar wens om samen met Kelsea live de hit “Dibs” te zingen, naar de ‘Make A Wish Foundation‘ gestuurd. Vanzelfsprekend was Kelsea bereid om haar wens te vervullen en daarmee Mia een onvergetelijke dag te bezorgen.

En niet alleen dat, ze plaatste op haar Instagram account ook een erg mooie foto van het moment. Het onderschrift dat Kelsea schreef is ontroerend en inspirerend.

We werden gecontacteerd door Mesothelioma.net, een sponsor van de Make A Wish Foundation, met het verzoek of we een link willen opnemen naar hun site. Op die manier willen ze de daar aanwezige informatie ook beschikbaar stellen aan patiënten buiten Amerika.

Mesothelioma.net

Mesothelioma wordt ook wel asbestkanker genoemd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *