Kelsea Ballerini scoort tweede nummer 1 hit met “Dibs”

En een 100% score.

Na het succes van haar debuutsingle “Love Me Like You Mean It” scoort Kelsea Ballerini haar tweede nummer 1 hit met “Dibs”. Twee singles, twee keer nummer 1. Dat vraagt om een feestje en zorgt voor tranen van blijdschap!

Haar eerste studioalbum “The First Time” scoorde een Top 5 positie in de ‘Top Country Albums’ hitlijst. Je begrijpt waarom Kelsea door velen is uitgeroepen tot ster van de toekomst.

Via Instagram deelde ze een film van het moment dat ze het nieuws kreeg (zie hieronder) en de foto die je hierboven ziet, vergezeld met de volgende tekst:

Gisterenavond laat kreeg ik bericht dat mijn tweede single “Dibs” de nummer 1 positie heeft bereikt op de Country Radio. Ik was omringd door veel van mijn vrienden. Deze momenten zijn zo kostbaar en worden zo gewaardeerd, ik sluit ze voor altijd in mijn hart.

Een grote knuffel aan iedereen die dit nummer draaide op de radio, het volume hoger heeft gezet toen dit lied op de radio gespeeld werd, heeft meegezongen, gedownload en gesupport heeft. We hebben samen geschiedenis geschreven.

Nu ga ik huilen. Kelsea Ballerini


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty