De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kelsea Ballerini is het nieuwste lid van de ‘Grand Ole Opry’ [update]

Een hele eer, en dat zo vroeg in de carrière al...

De Grand Ole Opry heeft er een nieuw lid bij. Kelsea Ballerini werd ‘in de val gelokt’ met een speciaal optreden, en vervolgens uitgenodigd om lid te worden van de familie.

Girl Crush

De val werd in samenwerking met Little Big Town gezet door Kelsea Ballerini te vragen om, samen met de supergroep, hun hit “Girl Crush” te zingen. Een hele eer voor Kelsea, en een kans die je als artiest natuurlijk niet laat lopen.

Ze was vooraf dan ook best een beetje zenuwachtig. In een post op Facebook schreef ze het volgende:

HOLY WOW Little Big Town just asked me to sing “Girl Crush” with them at the Grand Ole Opry. DO. NOT. MESS. THIS. UP.

Aan het einde van hun optreden veranderde Little Big Town de songtekst van het lied iets. De nieuwe versie werd “Kelsea Ballerini, Do You Wanna Join The Opry?

Kelsea dacht even dat ze flauwviel, maar herpakte zich snel. Ze vertelde het publiek dat het een hele eer is om deel uit te mogen maken van de Opry familie, waarna Karen Fairchild (LBT) eraan toevoegde: “For the rest of you life!”.

Jongste lid

De formele toetreding vindt op dinsdag 16 april plaats. Kelsea is dan 25 jaar oud, en daarmee het jongste lid van de Opry familie.

Ze neemt daarmee dat ‘stokje’ over van Chris Janson, die op dit moment 32 jaar oud is.

De inductie

Update 17 april 2019: Gisteren was dan hét moment, Carrie Underwood mocht Kelsea officieel lid maken van the Grand Ole Opry. Het werd natuurlijk een emotioneel moment, hieronder de beelden.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty