De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Keith Urban kondigt nieuw album aan

Keith had 'hot news' voor fans die de vrieskou van Nashville getrotseerd hadden.

Fans van Keith Urban trotseerden gisteren de vrieskou in Nashville om een speciaal optreden van de countryster in de Exit/In club in Nashville bij te wonen. En het werd een bijzondere avond. Keith bedankte de aanwezige fans niet alleen met een gave show, hij had ook ‘hot news’ voor ze.

Nieuw album

Na een mooie medley van enkele van zijn belangrijkste hits nam Keith het woord en vertelde over zijn plannen voor 2018. Op dit moment werkt hij aan de afronding van een nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Het enige dat hij op dit moment bekend wil/kan maken, is de titel: “Graffiti U”.

Zodra er meer details van het album bekendgemaakt worden, brengen we jullie natuurlijk meteen op de hoogte. So stay tuned!

Nieuwe tour

Ook kondigde Keith een nieuwe tournee aan. Deze tour krijgt dezelfde naam als het album en er zijn op dit moment 59 shows bevestigd, allen op Noord-Amerikaanse bodem. Of er ook plannen zijn voor een uitstapje naar Europa is (nog) niet bekend.

Als support-act heeft Keith een andere grote naam weten te strikken. Niemand minder dan Kelsea Ballerini opent namelijk de shows.

Hieronder beelden van de aankondiging, met dank aan de ‘Tennessean‘.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty