De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kane Kids & Austin Aanzoek

Vanmorgen werden we wakker met het blijde nieuws dat zowel Kane Brown als Austin Burke stappen hebben gezet op ‘het familie-vlak’.

Vanmorgen werden we wakker met het blijde nieuws dat zowel Kane Brown als Austin Burke stappen hebben gezet op ‘het familie-vlak’. De één begint een familie, de ander is ‘over the moon’ met het nieuws dat zijn familie groter wordt.

Aanzoek

Austin Burke heeft tijdens een show in zijn home state Arizona zijn vriendin Lexy Kadey ten huwelijk gevraagd. Hij kreeg hierbij de hulp van niemand minder dan Dierks Bentley. Eerst zongen ze samen “Come A Little Closer”, waarna een spotlight aanging en Austin’s vriendin in het publiek werd uitgelicht.

Austin vroeg haar op het podium te stappen, waar hij haar met de woorden “Not only are you my best friend, but you’re the love of my life” ten huwelijk vroeg. En Lexy zei, blij verrast, ‘Ja!’.

Niet lang daarna maakte Austin het leuke nieuws via social media bekend.

Familie uitbreiding

Ook Kane Brown had goed nieuws voor ons, en ook hij gebruikte natuurlijk social media om het met zijn fans te delen.

Kane Brown en zijn vrouw Katelyn Jae verwachten later dit jaar hun eerste kindje, en zoals je kunt lezen is Kane er enorm blij mee.

In oktober vorig jaar trouwde het stel in Tennessee.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty