De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kacey Musgraves in uitverkochte Melkweg

Een echte Rhinestone Revue in de Melkweg.

Later dan gepland arriveerden we in een koud Amsterdam. We dachten daardoor zonder wachten de Melkweg binnen te gaan, maar kwamen bedrogen uit. Een enorme rij mensen stond nog voor de ingang te wachten. Het was duidelijk: Kacey Musgraves is populair en de show is uitverkocht!

Net als bij Brantley Gilbert een ruime week eerder, is er een mix van jong en oud naar het concert gekomen. De ‘oude zaal’, met een capaciteit van zo’n 700 mensen, zat stampvol. Country wordt steeds hotter, ook in Europa.

Kacey Musgraves' Rhinestone Revue

Voor Kacey is dit het laatste concert van het Europese deel van haar toer. Na een uitverkochte Royal Albert Hall een paar dagen eerder, moet het voor haar wel even afkicken zijn in de kleine, maar gezellige, ‘oude zaal’ van de Melkweg.

Maar zowel Kacey als haar band, de ‘Rhinestone Revue’, maken er een mooie sfeervolle show van. Hierbij geholpen door glitters en lampjes. Glitters op Kacey’s microfoonstandaard en haar kleding, lampjes op de ‘raspberry suits’ van de bandleden en in het laatste deel ook op de laarzen van Kacey.

Het geluid is uitstekend en ze spelen een mooie mix van ‘oude’ hits van het “Same Trailer Different Park” album uit 2012 en haar tweede album “Pageant Material“. Het publiek geniet dan ook zichtbaar van de op-en-top Amerikaanse show.

Heb je deze show gemist? Houd dan deze site in de gaten. Kacey is volgend jaar in maart weer in Europa voor het ‘Country 2 Country festival‘ in het Verenigd Koninkrijk. Ze verklapte aan het einde van het concert dat ze dan probeert wéér naar de Melkweg te komen. Wat ons betreft boekt ze dan de grotere zaal, ‘The Max’.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty