De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kacey Musgraves doet Crazy

Check haar mooie cover van het bekende nummer van Gnarls Barkley.

Kacey Musgraves is één van de vele artiesten die eerder deze maand optrad tijdens de ‘Cayamo Cruise 2016‘, een luxe cruise in het Caraïbisch gebied waarin muziek centraal staat: “A Jouney Through Song” is de ‘tag line’. Enkele andere artiesten die tijdens de cruise optraden zijn John Hiatt, Jason Isbell, Steve Earl, Chris Stapleton en Angeleena Presley (van Pistol Annies).

Tijdens één van haar optredens speelde Kacey een mooie cover van “Crazy”, het bekende nummer van Gnarls Barkley uit 2006. Ze staat erom bekend dat ze regelmatig covers speelt, maar deze is wel erg uniek.

Ze begint het nummer a capella in een rustig tempo, waarna er steeds instrumenten bijkomen. Op een gegeven moment herkent haar publiek het klassieke deuntje, ook al zit er een lekker country-sausje overheen. Samen met haar begleidingsband, die we (her)kennen van haar optreden in de Melkweg eerder dit jaar, en Sara Watkins op viool speelt ze een uniek versie van deze hit. Hieronder de beelden.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty