Justin Timberlake en Chris Stapleton weer samen op het podium

22 februari 2018 | Concerten, Nieuws | 0 Reacties

Sinds hun spectaculaire optreden tijdens de CMA Awards van 2015, hebben Justin Timberlake en Chris Stapleton nog vaker samen op het podium gestaan. En ook naast het podium zijn er samenwerkingen tussen hen ontstaan, zo schreef Chris onder andere mee aan drie tracks op Justin’s laatste album “Man Of The Woods”.

Special Guest

Woensdagavond gaven de twee sterren een selecte groep fans een onvergetelijke avond. Chris betrad als special guest het podium tijdens een door Spotify georganiseerde show van Justin Timberlake in Londen. Samen brachten ze enkele nummers, waaronder natuurlijk “Tennessee Whiskey” van Stapleton en “Drink You Away” van Timberlake.

Druk op play hieronder voor het optreden van “Tennessee Whiskey”. De geluidskwaliteit is niet optimaal, maar goed genoeg om jaloers te worden. Wat hadden we daar graag bij geweest!

Say Something

Justin Timberlake - Man Of The Woods
Justin Timberlake – Man Of The Woods

De show vond plaats na de uitreiking van de ‘Brit Awards‘. Tijdens deze awardshow stond het duo ook al samen op het podium, daar brachten ze “Say Something”. Dit nummer is één van de drie tracks die Chris schreef voor het “Man Of The Woods” album van Justin.

De andere twee tracks zijn “Morning Light” en “The Hard Stuff”.

  Beluister 'Man Of The Woods'

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *