De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Josh Turner’s nieuwe album “Deep South” op 1 in albumhitlijst

Zijn eerste album in vele jaren debuteert meteen op de eerste stek in de hitlijst. Well done!

Op 10 maart bracht Josh Turner na vijf jaar eindelijk weer een nieuw studioalbum uit. Vooraf vertelde de zanger in interviews al dat hij heel erg trots is op dit album. De titel ervan is een directe verwijzing naar zijn geboortegrond en hij vindt zichzelf als artiest ook gegroeid. Volwassener is de term die hij zelf gebruikt.

Josh Turner - Deep South

En trots mag hij zijn, het nieuwe album debuteert deze week op nummer 1 in de ‘Top Country Chart’ van Billboard. “Deep South” is daarmee zijn derde album dat de toppositie in die hitlijst bereikt. Zijn vorige album “Punching Bag” (2012) en “Your Man” (2006) gingen dit album voor.

Al in 2014 kwam de eerste single “Lay Low” van dit album uit. Deze bleef echter rond de 25e plaats steken in de hitlijsten.

De tweede single van zijn nieuwe album is inmiddels uit en doet het momenteel erg goed. Deze week zien we “Hometown Girl” terug op de tiende plaats in de ‘Hot Country Songs’ lijst. Beluister het nummer hieronder.

Josh Turner - "Hometown Girl"

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty