De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Josh Turner is trots op zijn zesde studioalbum “Deep South”

Beluister ook de titeltrack.

Qua naam is Josh Turner wellicht niet de meest bekende countryster, maar zijn werk is wel herkenbaar. Door zijn karakteristieke, diepe stem vallen zijn songs snel op. De combinatie van traditionele invloeden met een moderne edge maken zijn songs voor een breed publiek toegankelijk.

Binnenkort verschijnt zijn zesde studioalbum: “Deep South“, een album waar hij trots op is.

Deep South

Josh Turner - Deep South

De albumtitel en de songtekst van de titeltrack is een verwijzing naar en een ode aan zijn geboortegrond. Josh is geboren in Hannah (South Carolina), in het diepe zuiden van de Verenigde Staten. Hier moeten de bewoners vaak nog altijd hard werken om rond te komen en vinden ze hun trots en plezier in zaken als hun verleden, kerk, high school sportteams, het buitenleven en muziek.

I’m really proud of this album. It was really important for me to expand creatively and explore in new ways for this record. The way I pick songs is different now. There are so many things in my life and career that have matured me as an artist. Josh Turner

De releasedatum van het album was vrijdag 10 maart 2017.

"Deep South" op Spotify

Tracklist

De eerste single van dit album, “Lay Low”,  kwam al in september 2014 uit en werd een Top 20 hit in de ‘Country Airplay Chart’. Naast de titeltrack, tevens het openingsnummer van het album, staan er nog tien songs op het album. Hieronder de complete tracklist.

 1. Deep South
 2. All About You
 3. Hometown Girl
 4. Beach Bums
 5. Southern Drawl
 6. Where The Girls Are
 7. Never Had A Reason
 8. Wonder
 9. One Like Mine
 10. Lay Low
 11. Hawaiian Girl

De titeltrack

Beluister hieronder de titeltrack “Deep South”.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty