De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Josh Kelley komt naar Melkweg

Het eerste countryconcert van 2018 is een feit.

De Melkweg en Josh Kelley hebben de eer en de fans kunnen woensdag 7 februari rood omcirkelen in hun agenda. Een mooi avondje eerlijke, authentieke countrymuziek in onze hoofdstad.

Josh Kelley

Misschien zijn er mensen die denken: “Die naam ken ik toch ergens van en ik dat gezicht onder dat hoedje komt me ook vaag bekend voor”. Dat kan goed kloppen. Josh is de oudere broer van Charles Kelley die we natuurlijk kennen als zanger bij Lady Antebellum. Beide broers zijn al sinds hun jeugd bezig met muziek.

In hun tienerjaren maakten ze samen deel uit van een bandje met de naam Inside Blue. Deze groep bracht in eigen beheer een album uit. Toen enkele nummers daarvan veel airplay kregen op de lokale radio, werden ze ‘gespot’ door de platenmaatschappijen.

Pop & Country

Josh is een gerespecteerde songwriter. Na een uitstapje richting de popwereld, maakt hij sinds enkele jaren weer authentieke countrymuziek. Zijn debuutalbum in de countryscene is “Georgia Clay“. Dit album verscheen in 2011. De titeltrack werd een Top 20 hit.

Josh Kelley - New Lane Road

Pas in 2016 verscheen er een vervolg in het album “New Lane Road“, met daarop onder andere het mooie “It’s your Move“. In de videoclip van het eerlijke en open nummer zien we ook zijn vrouw Katherine Heigl. De track gaat over de ups en downs die iedere relatie kent, en de emoties die daarbij een rol spelen. Bekijk de clip hieronder om alvast in de stemming te komen.


Upstairs

Josh’ optreden vindt plaats in de kleinere ‘Upstairs’ zaal van de Melkweg. Het is een kleinere zaal, uitermate geschikt voor luistermuziek zoals Josh Kelley voornamelijk maakt.

Als artiest nog geen hele grote naam, maar zijn muziek is zeker de moeite waard. Luister zelf via onderstaande links en bekijk de videoclip. We weten zeker dat je dan snel tickets wilt kopen.

De support-act deze avond is Frankie Davies uit het Verenigd Koninkrijk. Laat je niet misleiden door de naam, want het is een jongedame. Een dame die alleraardigste americana/countrymuziek maakt.

Josh Kelly op Spotify Josh Kelly op Apple Music Youtube

Frankie Davies op Youtube

Voorverkoop

Kaarten voor dit concert kosten 12 euro, exclusief eventuele bijkomende kosten. Je kunt je tickets vanaf vrijdagmorgen 11 augustus bestellen via onderstaande link.

Tickets


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty