De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jon Pardi’s medicijn tegen liefdesverdriet

In het najaar komt Jon Pardi met een medicijn tegen liefdesverdriet.

IWe moeten dus nog even wachten, maar toch geeft hij ons nu alvast een ‘vaccinatie’. Een rare opening, maar Jon is bloedserieus over zijn derde album.

“Heartache Medication”

De titel van Jon's album is dus “Heartache Medication” en de release staat op dit moment in de agenda bij 27 september. De muziek(stijl) van dit album borduurt verder op het succes van “California Sunrise” (2016), dat hits als “Dirt On My Boots”, “Heartache On The Dancefloor”, “Night Shift” en “Head Over Boots” voortbracht.

Ook zijn derde album wordt een echt countryalbum, al zullen er her en der wel wat countrypop invloeden te horen zijn. Maar de instrumentkeuze wijst op een album waar de echte countryfan warm voor kan lopen.

De intro van de eerste single is een viool, en verder wordt er op het album ook gebruik gemaakt van bijvoorbeeld pedal steel.

De eerste single

De eerste single van het nieuwe album is de titeltrack, daarmee fungeert hij als een klein voorproefje. Druk hieronder op play om de track te beluisteren.

Jon Pardi - "Heartache Medication"

Deze track is geschreven door Natalie Hemby en Barry Dean en is in feite een ‘ik drink om te vergeten’ song. Dat klinkt misschien somber, maar volgens Jon word je van dit nummer – en zo ook van het album – een stuk vrolijker.

Jon Pardi - Heartache Medication (single)

There’s a lot of songs and subjects that this album talks about, and it could be sad like a loss, or just kind of down, but the songs lift you up. They put you in a higher place.
Jon Pardi

Headlining tour

Diverse keren trad hij de afgelopen jaren op als support-act voor grote acts als Brothers Osborne en Dierks Bentley. Hij vergrootte er zijn fanbase mee, leerde de ins & outs van touren en keek mening trucje af.

En nu is hij klaar voor zijn eerste eigen Amerikaanse headlining tour. De opening van de tour is een droom die uitkomt. Op 1 en 2 oktober staat hij op de legendarische bühne van het Ryman Auditorium in Nashville.

Na deze opening trekt hij kriskras door de Verenigde Staten. En wij hopen dat hij ook een keer de Atlantische Oceaan oversteekt, zodat we hier in de Lage Landen ook een keer het stof van onze laarzen kunnen stampen.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty