De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Joey Feek overleden

De zangeres is veel te vroeg heengegaan.

Op 4 maart jongstleden is Joey Feek, zangeres van Joey + Rory, overleden. Ze was slechts 40 jaar oud en laat man Rory en hun twee jaar oude dochtertje Indiana na.

Joey Feek

Joey Martin werd op 9 september 1975 geboren in Alexandria (Indiana). Als klein kind al zong ze graag en ze trad al op zesjarige leeftijd op in een talentenjacht met Dolly Parton’s “Coat Of Many Colors”. In 1998 verhuist ze naar Nashville (Tennessee) en in 2002 trouwt ze met Rory Feek.

In 2008 wordt het duo derde in de TV Show “Can You Duet?” van CMT en daarmee breken ze nationaal door. Ze brengen in totaal zes studioalbums uit met daarop country, bluegrass en gospelliederen.

In 2014 werd bij haar kanker geconstateerd waaraan ze meteen behandeld werd. Helaas kwam de kanker in juni 2015 weer terug en in oktober bleek dat de medicijnen niet aansloegen. Moedig, en gesterkt door haar rotsvaste geloof, besloot ze de behandelingen te staken.

Haar man Rory schreef na haar overlijden op hun blog de volgende woorden:

De grootste droom van mijn vrouw is uitgekomen. Ze is in de hemel. De kanker is weg, ze heeft geen pijn meer en haar tranen zijn droog. Joey is in de armen van haar geliefde broer Justin en ze gebruikt haar mooie stem nu om te zingen voor haar heer. Rory Feek

Country-Music.nl condoleert de nabestaanden en vrienden en wenst hen heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty