De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jason Isbell deelt nog een track van zijn nieuwe album

Een tweede sample van het aanstaande albunm van Jason en zijn band 'The 400 Unit'.

Eerder al kregen we met “Hope The High Road” een voorproefje van Jason Isbell’s nieuwe album “The Nashville Sound” dat op 16 juni aanstaande uitkomt. Op dit album werkt hij weer samen met zijn band ‘400 Unit’, hun eerste gezamelijke project sinds “Here We Rest” uit 2011.

If We Were Vampires

Zijn nieuwe album bevat tien tracks, waaronder dus “Hope The High Road” en het nu vrijgegeven “If We Were Vampires”. Dit laatste nummer is een gevoelige ballad, een nummer waarvan Jason zelf zegt dat hij het tot zijn beste songs rekent. Hij nodigt iedereen dan ook uit om ernaar te luisteren, en dat kan hieronder.

In het nummer horen we de verteller uitleggen aan zijn geliefde waarom hij altijd zo lief probeert te zijn. Hij begint vleiend en met gedempte stem en een sexy ondertoon, maar uiteindelijk vertelt hij gewoon de waarheid.

Maybe we’ll get 40 years together, but one day I’ll be gone, or one day you’ll be gone.

Ondanks het mooie, flirtende begin en de (hopelijk) veel goede dagen in een relatie, is het een gegeven dat er uiteindelijk iemand alleen overblijft. Het is een kwestie van ‘de dans’ zo lang mogelijk te laten voortduren. Luister hieronder naar het mooie nummer.

Jason Isbell - "If We Were Vampires"

The Nashville Sound

Het nieuwe album wordt geproduceerd door Dave Cobb, de man die ook verantwoordelijk was voor Jason’s laatste twee albums “Southeastern” (2013) en “Something More Than Free” (2015). De volledige tracklist ziet er als volgt uit:

Jason Isbell - The Nashville Sound

  1. Last Of My Kind
  2. Cumberland Gap
  3. Tupelo
  4. White Man’s World
  5. If We Were Vampires
  6. Anxiety
  7. Molotov
  8. Chaos And Clothes
  9. Hope The High Road
  10. Something To Love

Nog een kleine maand, dan kunnen we het album in z’n geheel beluisteren.

Europese Tour

In oktober en november tourt Jason door Europa, waarbij hij ook Nederland (Groningen en Amsterdam) en België (Brussel) aandoet.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty