Jason Aldean’s nieuwe album verschijnt op 13 april

29 januari 2018 | Albums | 0 Reacties

Vrijdag verscheen “You Make It Easy”, de nieuwe single van Jason Aldean. Bij die aankondiging werd ook meteen de titel van zijn nieuwe album genoemd. Dit album is Jason’s achtste studioalbum en het is vanaf april beschikbaar. We zetten de op dit moment beschikbare informatie over dit album voor je op een rij.

Rearview Town

De titel van zijn achtste studioalbum is “Rearview Town”. Of dit ook de titel is van een track op het album is nog onbekend, want de tracklist is nog niet gepubliceerd. Ook dit album wordt uitgebracht bij het Broken Bow Records label en zal vermoedelijk weer geproduceerd zijn door Michael Knox.

Jason Aldean - Rearview Town
Jason Aldean – Rearview Town

De albumhoes toont een verweerde foto van Jason, zittend met zijn gitaar. Hij lijkt enigszins teneergeslagen en moe, iets waarmee hij misschien wel blijk geeft van de impact die 2017 op hem had. Zijn success werd wreed verstoord door de schietpartij tijdens zijn optreden op het ‘Route 91 Harvest Festival’ in Las Vegas.

De releasedatum is vastgesteld op vrijdag 13 april, dus we moeten nog even geduld hebben. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, updaten we natuurlijk dit artikel meteen.

You Make It Easy

Op de eerste single van het album zijn duidelijk wat bluesinvloeden te horen. Een voorproefje. Want uit het persbericht dat bij de aankondiging zat, blijkt dat er op het album verschillende muziekstijlen vertegenwoordigd zijn.

I had a chance to learn about so many different styles of music. Looking back on first playing in bands as a teenager, I was just soaking everything up. A lot of that comes out on this record, where I’ve been, and who I am now.

— Jason Aldean

Het nummer schreef Jason samen met Morgan Wallen, Jordan Schmidt en Tyler Hubbard en Brian Kelley (van Florida Georgia Line). Druk hieronder op play om naar Jason’s nieuwe single te luisteren. Wat vind je ervan?

 Jason Aldean - 'You Make It Easy'

High Noon Neon Tour

In mei begint de nieuwe tournee van Jason. De titel van deze tour is ‘High Noon Neon Tour’, een titel die voorkomt uit de titel van een track op het nieuwe album. In totaal zijn er op dit moment 34 concerten gepland, allen in Noord-Amerika. Luke Combs en Lauren Alaina verzorgen het voorprogramma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *