De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jason Aldean wordt weer vader

Gefeliciteerd Jason, Brittany, Keeley en Kendyl.

Jason Aldean en Brittany Kerr zijn sinds 2015 getrouwd en hebben via social media gemeld dat er gezinsuitbreiding onderweg is. In een eerder interview gaf Jason al aan dat dit een grote wens was van het stel, maar dat dit natuurlijk niet te plannen is. Nu is het dus zo ver!

Broertje of zusje voor Keeley en Kendyl

Jason heeft uit zijn vorige huwelijk al twee dochters, Keeley van 13 en Kendyl van 8. Zij krijgen er dus binnenkort een broertje of zusje bij. Of Jason’s dochters, net als de drie dochters van Justin Moore, ook ‘weigeren’ te gaan praten met de kleine als het weer een meisje wordt, is niet bekend.

Ook Brittany plaatste een foto van het stel op Instagram. Hierop is het stel te zien in hun t-shirts met op het opgemaakte bed blauwe en roze ballonnen. In de tekst bij de foto schrijft ze het volgende

Surprise!!! We are pregnant!!! This was the hardest secret we’ve ever had to keep.
This journey for us has been full of many happy times & also many tears…
The biggest rollercoaster we have ever been on, without a doubt! All of the moments of heartache were followed by the biggest blessing in the entire world!! We will never take one moment for granted & can’t wait to meet you, sweet baby!!!

Gefeliciteerd Jason, Brittany, Keeley en Kendyl.

Update

Gisteren (22 mei 2017) was niet thé big day, maar toch wel een hele belangrijke voor het gezin van Jason. De ‘gender reveal’ stond op het programma, waarbij de onthulling van het geslacht gebeurde door de kleur van de confetti in de ballonnen.

Update2

Op 1 december 2017 bevalt Brittany van hun zoontje Memphis Aldean Williams. Hieronder de aankondiging van Brittany op Instagram.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty