De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jason Aldean produceert nieuwe album van Tyler Farr

Vrienden die elkaar helpen.

Jason Aldean en Tyler Farr zijn twee goede vrienden. Deze vriendschap bestond al voor de twee jaar durende ‘Burn It Down Tour’ van Jason. Tyler stond hier veelvuldig in het voorprogramma. Door deze tour werd de vriendschap nog hechter en het bleek dat eerlijkheid en directheid bij deze twee mannen voorop staat.

Jason Aldean

Deze kwaliteiten wilde Tyler Farr gebruiken voor zijn volgende album. In een interview over de operatie aan zijn stembanden eerder dit jaar en de gedwongen rust die hij daarop moet nemen, vertelt Tyler dat hij Jason Aldean gestrikt heeft als producer van zijn nieuwe album.

Een nieuwe rol voor Jason, normaal gesproken staat hij zelf achter de microfoon, maar één die hij maar wat graag op zich neemt. Jason wordt vaak gezien als een toonaangevende muzikant in de countryrock, met een neus voor hits. Tyler is dan ook heel blij dat zijn vriend de producer is en hem aanstuurt in de studio.

Op dit moment werken Jason en Tyler samen in de studio aan de opvolger van “Suffer In Peace” uit 2015. Ze hebben inmiddels een viertal nummers opgenomen en werken hard aan de overige songs.

De titel van Tyler Farr’s nieuwe album, en wanneer het verschijnt, is vooralsnog onbekend. We houden je zoals altijd op de hoogte!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty