De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jason Aldean haalt half miljoen dollar op voor kinderziekenhuis

Serieuze knaken voor een serieus goed doel.

Op donderdag 21 april gaf Jason Aldean een benefietconcert in het Grand Opera House in zijn hometown Macon (Georgia). Met dit kleinschalige concert zamelde de ‘ACM Entertainer Of The Year‘ geld in voor het lokale Navicent Health kinderziekenhuis.

In totaal werd er ruim 500.000 dollar ingezameld en gedoneerd. Hierdoor kan het ziekenhuis de komende tijd weer de vereiste zorg aan zieke kinderen geven. Daarnaast steekt het ziekenhuis veel geld en energie in voorlichting en research.

Ongelofelijk hoeveel geld we hebben opgehaald. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn hometown Macon, elke cent helpt deze belangrijke organisatie die enorm veel goed werk doet. Ik kan iedereen die gedoneerd heeft, en daarmee kinderen helpt, niet genoeg bedanken. Jason Aldean

Jason Aldean

Jason Aldean is begonnen aan de ‘Six String Circus Tour’. Op dit moment staan er alleen concerten in de Verenigde Staten en Canada op de agenda. Mocht hij de oversteek naar Europa maken, lees je het natuurlijk bij ons als eerste!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty