Jarrod Dickenson weer terug naar Nederland

14 maart 2019 | Concerten | 0 Reacties

Op zijn twitterprofiel omschrijft Jarrod Dickenson zichzelf als een ‘Texas born, highway based storyteller and songwriter’. En die beschrijving is accuraat, want hij is slechts weinig dagen per jaar thuis.

Tweede thuisbasis

Veel van zijn reizen voeren hem naar deze kant van de Atlantische Oceaan, naar Europa. En met name naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij een immer groeiende, loyale fanbase heeft.

Zijn grootste fan komt er overigens ook vandaan; tijdens een tournee enkele jaren geleden komt hij zijn huidige vrouw Claire, een Ierse, tegen. Samen vormen ze nu een onafscheidelijk duo, waardoor Jarrod ook veel tijd in Europa doorbrengt.

Ook op het podium trekken ze samen op. Claire beschikt zelf over een hele fijne zangstem, die ze gebruikt om Jarrod’s liedjes nog ‘warmer’ te maken.

Nederland

Ook in de Lage Landen is het voor Jarrod goed vertoeven. Als muzikant, maar ook als bierliefhebber, komt hij in Nederland en België natuurlijk niets te kort.

De biertjes smaken hem, en Claire ook trouwens, uitstekend, en het publiek luistert veelal aandachtig naar de mooie verhalen die zij samen op het podium ‘schilderen’. Eén van onze persoonlijk favorieten is “A Cowboy & The Moon”, waarvan je hieronder een akoestische versie kunt bekijken/beluisteren.

Venlo en Haarlem

In de maand juni kun je zelf genieten van zijn mooie nummers, hij heeft namelijk twee optredens in Nederland gepland staan. De eerste show is in Venlo, daarna reist hij naar het noordwesten voor een optreden in Haarlem.

Joriskerk / Grenswerk, Venlo

Jarrod Dickenson
Jarrod Dickenson

Het eerste optreden vindt plaats op woensdag 5 juni in de Joriskerk in Venlo. Deze locatie wordt soms door Grenswerk, een bekend poppodium in de stad, gebruikt voor kleinschalige, exclusieve concerten. Het aantal bezoekers dat het concert kan bijwonen is daardoor beperkt, er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar!

Tickets voor dit concert kosten 13,50 euro° en zijn te bestellen via onderstaande link. De voorverkoop start op vrijdag 15 maart aanstaande.

  Bestel tickets voor Venlo

Patronaat, Haarlem

Enkele dagen later, op zondag 9 juni, vertelt Jarrod zijn mooie verhalen op het podium van het Patronaat in Haarlem. Tickets hier kosten 13,00 euro° en zijn te bestellen via onderstaande link. Ook hier start de voorverkoop op vrijdag 15 maart aanstaande.

  Bestel tickets voor Haarlem

° De vermelde prijzen zijn inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Do you want more?

Wil je meer muziek luisteren, of videoclips bekijken van Jarrod, gebruik dan onderstaande links. Haal eerst wat te drinken, want je bent vermoedelijk wel even zoet… 😉

  Youtube
  iTunes
  Google Play

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *