Zijn concert in Paradiso in oktober vorig jaar smaakte naar meer, en gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten. Op 8 en 9 maart 2018 krijgen de countryfans van De Lage Landen namelijk opnieuw een kans om kennis te maken met de mooie muziek van Jarrod Dickenson. Ons advies is simpel: kaartje(s) kopen en gaan!

Jarrod Dickenson

Jarrod Dickenson
Jarrod Dickenson

Jarrod treedt op samen met zijn vrouw Claire. Hij vertelt met zijn muziek mooie verhalen, maar ook zijn praatjes tussen de songs door zijn vermakelijk en interessant. Het zijn onvergetelijke, intieme concerten vol met heerlijke americana muziek, gemixt met een vleugje soul en blues.

Jarrod is een geboren Texaan en woonachtig in New York. Hij omschrijft zichzelf als “Texas born, highway based”, en dat is 100 procent correct. Zijn muziek brengt hem naar alle uithoeken van de wereld en zijn appartement ziet hij slechts zelden. Hij is echt en authentiek, heeft misschien wel de mooiste snor uit het countrygenre en is benaderbaar en altijd in voor een praatje.

Twee concerten

Dit jaar geeft hij twee concerten in Nederland. Op 8 maart staat hij op het podium in de Melkweg in Amsterdam, een dag later is hij gangmaker in ’t Rozenknopje in Eindhoven. Of er een voorprogramma is, is nog niet bekend.

08 mrt 2018 | Melkweg, Amsterdam
Nederland
09 mrt 2018 | 'T Rozenknopje, Eindhoven
Nederland

Melkweg

Jarrod Dickenson maakt deel uit van de line-up van de Amsterdam Country Night 2018, die op 8 maart in de Melkweg georganiseerd wordt.

  Melkweg, 8 maart 2018

’t Rozenknopje

Tickets voor de show in Eindhoven kosten 11,50 euro (inclusief servicekosten, exclusief eventuele bijkomende kosten) en de voorverkoop start op vrijdag 17 januari om 10:00 uur.

  't Rozenknopje, 9 maart 2018

Voorproefje

Hieronder een voorproefje, videoclips van twee mooie tracks van zijn laatste album “Ready The Horses“. Als eerste “California”, daaronder “Take It From Me”.