De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jarrod Dickenson releaset clip van “Take It From Me”

Jarrod neemt ons in zijn nieuwe clip mee terug in het verleden...

Vorige week verscheen zijn nieuwe album “Ready The Horses” en dat momentum probeert Jarrod Dickenson vast te houden. Niet met weer een nieuw album, maar met de release van de videoclip van “Take It From Me”, track twee van het nieuwe album.

Take It From Me

Jarrod Dickenson

“Take It From Me” is weer een juweeltje en een goed voorbeeld van de ‘verhalende stijl’ van Jarrod. In zijn nieuwste clip neemt de man met misschien wel de mooiste snor en baard uit de countrymuziekscene ons terug naar de beginjaren van de vorige eeuw.

De vrouw van een artiest krijgt in de kleedkamer van een vreemde man een foto waarop haar man te zien is met een andere vrouw. Danig geschrokken en verdrietig probeert ze die wetenschap te verbergen als ze samen het podium betreden voor hun act als messenwerpers.

Of het raak of mis is, laat Jarrod het publiek beslissen. Druk hieronder op start om de clip te bekijken. Wat vind van de clip en het nummer?


Live in Paradiso

Aanstaande zondagmiddag kun je Jarrod, zijn snor en ook zijn muziek bewonderen in Paradiso Amsterdam. Zijn optreden daar begint om 16:00 uur, de zaal gaat open rond 15:30 uur.

Geïntereseerd, maar wil je nog even wat meer luisteren van Jarrod? Check de onderstaande links.

Spotify Apple Music

Overtuigd? Koop dan snel je kaartjes (slechts 10 euro per stuk°) door op onderstaande knop te klikken. Een fantastische middag is gegarandeerd!

Tickets

° Exclusief (dag)lidmaatschap en eventueel bijkomende kosten.

Twee concerten op één dag. :)

En mocht je na zijn optreden nog meer country willen, ’s avonds staat Drake White op het podium van zaal ‘Upstairs’ van de Melkweg. Dat beloofd ook een feestje te worden!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty