De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jarrod Dickenson live in Paradiso

De getalenteerde Texaan komt naar Nederland.

De getalenteerde Texaan Jarrod Dickenson staat op zondag 8 oktober 2017 op het podium van de kleine zaal in Paradiso Amsterdam. Hij brengt authentieke, eerlijke Americana muziek, met een vleugje soul.

Wanneer je de zondag in stijl wilt afsluiten met een heerlijke luistersessie, moet je hierbij zijn!

Jarrod Dickenson

Jarrod Dickenson

Jarrod heeft een tweetal EP’s en één studioalbum uitgebracht. De titel van die laatste, “The Lonesome Traveler“, slaat ongetwijfeld op hemzelf en zijn levensstijl. Hij komt oorspronkelijk uit Waco (Texas), maar tourt vaak, veel en lang.

Muziek is zijn lust en leven en hij reist dan ook de hele wereld rond, waardoor hij zijn huis in Brooklyn zelden ziet. En zeker niet voor lange tijd.

Luister hieronder naar het mooie “Come What May”, of klik op de link daaronder om naar het hele album op Spotify te luisteren.

Jarrod Dickenson - "Come What May"

"The Lonesome Traveler" op Spotify

Hieronder een clip van Jarrod die “Rosalie” speelt, buiten in Brooklyn Heights tijdens de ‘City Sessions’.


Voorverkoop

De voorverkoop start op vrijdag 30 juni aanstaande. Kaartjes kosten 10 euro. Let op, het concert begint al om 16:00 uur, de zaal gaat om 15:30 uur open.

Tickets

° Exclusief (dag)lidmaatschap en eventueel bijkomende kosten.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty