De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jana Kramer en Michael Caussin zijn uit elkaar

Een vervelende periode in het leven van de zangeres.

Iets meer dan een jaar geleden werd bekend dat Jana Kramer en Michael Caussin, een footballster in Amerika,  in het huwelijksbootje waren gestapt. Het stel leerde elkaar kennen via twitter en was vanaf Jana’s 31e verjaardag verloofd. De zangeres had op dat moment succes met haar single “I Got The Boy”, en dat leek op dat moment in haar eigen leven ook daadwerkelijk zo te zijn. Helaas is aan dat sprookje nu een einde gekomen. De twee zijn, zo gaan de geruchten, uit elkaar.

Jana Kramer

In februari van dit jaar kreeg het stel hun eerste kindje, een meisje met de naam Jolie Rae.

De reden van de scheiding is nog niet officieel bevestigd, maar volgens vrienden van de zangers leeft het stel momenteel apart van elkaar. De geuchten gaan dat Michael in een soort rehab is ingechecked. Jana is volgens de vrienden ‘kapot’ van dit alles, maar concentreert zich op haar dochtertje en probeert met name voor haar nu het juiste te doen.

We wensen Jana, Michael en hun dochter veel sterkte toe in deze moelijke tijd.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty