James Barker Band – There’s A Drink For That [Zondag Flix]

3 november 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Over iets meer dan een week staat deze Canadese formatie op het podium van de Q-Factory in Amsterdam, daarom vandaag alvast een feestelijk opwarmertje in onze Zondag Flix rubriek.

James Barker Band

De viermansformatie is vernoemd naar hun frontman. Eerder waren de bandleden actief in andere bands, maar wanneer ze eenmaal bij elkaar komen (en met elkaar muziek maken) is ‘de klik’ overduidelijk.

James Barker Band
James Barker Band

In 2017 verschijnt hun debuut EP “Game On“, met daarop zes songs (plus een akoestische versie van “Chills”). Twee jaar later brengen James Barker, Taylor Abram, Connor Stephen en Bobby Martin nogmaals een EP uit. Deze krijgt de titel “Singles Only” en bevat ook weer zeven tracks.

There’s A Drink For That

De eerste track op die recente EP is “There’s A Drink For That”, de Zondag Flix van deze week. Deze party song moet ook bij het Nederlandse publiek aanslaan, want het is zo’n beetje de Canadese versie van “Daar Moet Op Gedronken Worden, Hi Ha Ho”. 😉

Okay, okay. Carnaval is nog ver weg, maar op 8 november wordt de Q-Factory in Amsterdam door de heren ongetwijfeld omgetoverd tot een grote partytent!

Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Ze kosten slechts 11,50 euro, en dit is ook nog eens inclusief servicekosten!

  Bestel hier je tickets

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *