De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jake Owen zorgt voor “American Love” deze zomer

Het wordt, volgens Jake, een liefdevolle zomer.

Tijdens een ‘Facebook Live’ event kondigde Jake Owen zijn vijfde studioalbum aan. De titel van de opvolger van “Days Of Gold” uit 2013 is “American Love”, en de release staat in de agenda op vrijdag 29 juli 2016.

Veder is bekend geworden dat het album 11 tracks bevat en dat nummer 11 zijn huidige single “American Country Love Song” is. Jake is de co-writer van sommige nummers en er staan enkele interessante samenwerkingen op, waaronder een nummer met Chris Stapleton.

Jake Owen - American Country Love Song

Veel meer is er op dit moment nog niet bekend. Onderstaande quote van Jake hint in ieder geval op een vrolijk, opbeurend album, ondanks het ‘tumult’ in zijn leven van de laatste tijd.

De laatste jaren heb ik enkele onwaarschijnlijke dingen meegemaakt. Bij mijn vader werd kanker geconstateerd en ik heb een scheiding achter de rug. Je zou dan misschien verwachten dat mijn nieuwe album vol staat met droevige nummers, nummer die terugkijken op deze moeilijk tijd.

Ik merkte echter dat ik me juist aangetrokken voelde tot positieve nummers. Muziek waarvan ik postitieve energie krijg als ik het speel en zing. Het blijkt dat, in mijn geval, muziek echt helpt bij het verwerkingsproces. Jake Owen

Luister naar “American Country Love Song” op Spotify.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty