De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jake Owen ontmaskert ‘fake Jake’

Detective Jake.

De laatste weken kregen enkele vrouwen via Facebook berichtjes van Jake Owen. Althans dat dachten ze. Het blijkt dat een er ‘nep Jake Owen’ op het sociale medium actief is die vrouwen stalkt. Jake kreeg enkele van deze berichtjes doorgestuurd en was natuurlijk ‘not amused’.

Jake Owen

In één van die berichtjes stond het telefoonnummer van de ‘nep Jake’. De echte Jake Owen besloot hem meteen te bellen en te vertellen hoe hij over deze praktijken denkt.

Helaas was het enige dat Jake bereikte de voicemail van deze persoon. Hij liet een bericht achter en niet veel later kreeg hij een bericht met de vraag het telefoonnummer niet openbaar te maken.

Aan die oproep besloot Jake geen gehoor te geven, zie onderstaand facebookbericht. Don’t mess with Jake Owen. 🙂Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty