De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

It’s time for a short break

Tijd om te relaxen de batterij weer op te laden...

Voor de meeste mensen in Nederland zit de zomervakantie er al weer op, de scholen zijn zelfs al weer begonnen. Gedurende de zomermaanden hebben we keihard doorgewerkt om je te voorzien van het laatste countrynieuws, leuke quizzen en mooie clips en muziek, maar nu is ook voor ons tijd voor een kleine break.

Change of scenery

Een break als in een ‘change of scenery’ en het meer tijd nemen voor familie en ontspanning. De laptop gaat mee, dus we blijven je voorzien van het allerbelangrijkste countrynieuws, maar hij zal niet meer de hele dag aanstaan. Ook hij krijgt een welverdiende vakantie en een kans om af te koelen.

Terug voor de concerten

Twee weken gunnen we onszelf, daarna is het weer ‘business as usual’. De agenda voor de maand oktober staat bomvol met mooie concerten, dus dan kunnen we meteen weer vol aan de slag. We zien/spreken elkaar vast wel tijdens één van deze concerten.

Datum Artiest Locatie
1 okt. 2017 Lady Antebellum Afas Live, Amsterdam
7 okt. 2017 Lindsay Ell TivoliVredenburg, Utrecht
8 okt. 2017 Jarrod Dickenson Paradiso, Amsterdam
8 okt. 2017 Drake White Melkweg, Amsterdam
10 okt. 2017 CMA Songwriter Series Melkweg, Amsterdam


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty