De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Is drie keer scheepsrecht voor Midland?

Het zit de mannen van Midland - en hun vele fans - niet mee de laatste tijd.

Na hun succesvolle eerste optreden op Nederlandse bodem in maart 2018 werd er door de Nederlandse countryfans reikhalzend uitgekeken naar een vervolg. Dit vervolg diende zich een jaar later aan, toen bekend werd dat countrysensatie Midland weer terugkwam naar Nederland. Deze tweede show werd gepland voor december 2019, maar het zou allemaal anders lopen…

Uitstel 1

In november 2019 kwam het trieste bericht dat het concert niet door kon gaan. Dat was triest, maar nog erger was de reden: medische complicaties na de geboorte van het dochtertje van leadzanger Mark Wystrach en zijn vrouw Ty.

De band verontschuldigde zich naar de vele fans toe, en de belofte om zo snel mogelijk terug te keren werd gedaan.

Uitstel 2

De nieuwe datum werd vastgesteld op maandag 16 maart 2020. Maar zoals we allemaal weten liep die gig ook in het honderd. En net als de vorige keer trof de band geen blaam, het was wederom 100% overmacht.

Door het COVID-19 virus dat zich in razend tempo vanuit China naar alle uithoeken van de wereld verspreidde, kon ook dit concert niet doorgaan. En dus kwam er opnieuw een statement van de groep via social media.

Derde datum voor tweede concert

Met ruim een jaar vertraging lijkt het dan toch te gaan gebeuren. De nieuwe datum voor het tweede Nederlandse concert van Midland is bekend: donderdag 10 december 2020. De locatie blijft ongewijzigd, de heren staan dan op het podium van de Max in de Melkweg Amsterdam.

Eerder gekochte tickets blijven geldig. En ook voor fans die nog geen tickets hebben, is er goed nieuws. Voor 21,85 euro° ben je er alsnog bij op donderdag 10 december 2020!

Het wordt zeker te weten weer een mooi feestje, Mark, Jess en Cameron hebben heel wat goed te maken…

Bestel hier je tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty