De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Introducing Nashville 2019

De CMA Songwriter Series krijgt een vervolg, maar wel in een iets ander jasje.

Introducing Nashville is de ‘opvolger’ van de CMA Songwriter Series, en in dat opzicht slechts een nieuw jasje voor een oude bekende.

Ook een (oude) bekende is het Zonnehuis in Amsterdam, waar we op 12 oktober vorig jaar te gast waren voor een onvergetelijke avond met Drake White, Charlie Worsham, Chris DeStefano en Ashley Campbell.

Editie 2019

In de editie van dit jaar, die op maandag 14 oktober gehouden wordt in het Zonnehuis, krijgen we weer een mooie mix van gevestigde namen en nieuw talent voorgeschoteld. Op het affiche staan deze keer Danielle Bradbery, Devin Dawson, Travis Denning en Rachel Wammack vermeld.

Het beproefde format blijft, de artiesten spelen enkele songs die zij schreven en geven daarbij achtergrondinformatie. Dat kan zijn de omstandigheden waarbij het nummer tot stand kwam, maar ook persoonlijke verhalen of leuke anekdotes.

Het zijn altijd informele avonden, iets dat ook doorloopt als de show voorbij is. Ook na de show is er namelijk meestal ruimte voor een ontmoeting, praatje en foto, met de artiesten.

Tickets en voorverkoop

De tickets voor deze avond kosten 23,00 euro° en de voorverkoop start op vrijdag 17 mei aanstaande om 10:00 uur. Tickets bestel je makkelijk via onderstaande link.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty