De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ingrid Andress kondigt debuutalbum aan

Aanstormend talent Ingrid Andress heeft enkele details van haar debuutalbum aangekondigd.

De 28-jarige zangeres uit Colorado maakte de laatste maanden indruk met de singles “More Hearts Than Mine” en “Lady Like” en won daarmee de harten van veel countryfans.

In september vorig jaar konden de Nederlandse fans al kennismaken met haar en haar muziek tijdens haar exclusieve optreden in zaal Upstairs van de Melkweg in Amsterdam.

“Lady Like”

De titel van haar debuutalbum is “Lady Like”, tevens de titel van haar heerlijke single die haar meteen op de kaart zette in Nashville. Druk hieronder op play om de videoclip van dit nummer te bekijken.


Haar songs werden tot nu toe wereldwijd al ruim 130 miljoen keer afgespeeld, iets dat aangeeft dat ze zeker een impact heeft gemaakt onder de countryfans. Zij hoeven gelukkig niet lang te wachten op de albumrelease, deze staat namelijk voor 27 maart aanstaande in de agenda.

Een complete tracklist is en de officiële albumhoes zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt. In ons overzicht van de albumreleases zie je dan ook de hoes van de gelijknamige single.

Druk tourschema

Van maart tot en met eind september treedt ze als support-act op voor Dan + Shay en Tim McGraw. Met haar nieuwe materiaal en zoveel optredens zal haar fanbase alleen maar groeien.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty