Keep it country!

Natuurlijk, maar dat is nog niet zo eenvoudig! We wonen in een compleet andere tijdszone, Amerika is ver weg en de media in de Lage Landen heeft niet veel oog/oor voor countrymuziek.

Met internetradio, Spotify en Apple Music haal je de muziek tegenwoordig makkelijk in de huiskamer, maar je wilt ook op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws omtrent je favorieten artiesten. Om over aankondigingen van Europese concerten nog maar te zwijgen.

Enter Country-Music.nl. Wij voorzien je van het laatste nieuws, houden je op de hoogte van de countryconcerten in de buurt en nog veel meer.

Hoeveel meer?

Wat dacht je van artiestenpagina’s met biografieën en discografieën? Wekelijks op zondag een mooie Zondag Flix om mee wakker te worden, quizzen om je kennis te testen, enzovoort enzovoort.

Country-Music.nl is jouw startpunt voor alles wat country(muziek) is! Zeven dagen per week, 24 uur per dag!

Liever lui dan moe?

We’ve got you covered! Meld je aan voor onze nieuwsbrieven, dan sturen we je wekelijks een update met het laatste countrynieuws met daarin ook een overzicht van de concerten in De Lage Landen.

Wil je meteen een melding in je mailbox wanneer er een nieuwe countryconcert wordt bevestigd? Dan moet je je ook aanmelden voor onze concertalerts. Zodra er een concert in Nederland of België wordt aangekondigd, ontvang je een aankondiging met informatie over ticketprijzen en voorverkoop in je mailbox. Makkelijker wordt het niet!

See y’all tijdens de vele gave concerten. Cheers!

Contact

 

12 + 7 =