De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Hunter Hayes komt naar Melkweg Amsterdam

De jonge ‘country-rock-blues guitar hero’ komt terug naar Nederland.

Geprezen als een ‘country-rock-blues guitar hero in the making’ door de Los Angeles Time, vijf keer genomineerd voor een Grammy, tourde met Taylor Swift en ga zo maar door. Hunter Hayes is een zanger, songwriter en multi-instrumentalist die de muziek scene binnenkwam met een dubbel platinum verkochte, nummer 1 self-titled debut album.

Met drie nummer 1 singles op zijn naam, begon Hayes met het zoeken van inspiratie op onbekend terrein: hij begaf zich in een innovatieve wereld van nieuwe muziek via streaming services en digitale platformen. Tijdens het opnemen van zijn volgende album, gaf hij fans een verrassing door drie nieuwe nummers op social media uit te brengen.

In 2011 bracht hij zijn eerste album uit die meteen op de nummer één van de Top Country Albums belandde. Zijn single ‘Wanted’ werd meer dan 3,5 miljoen keer verkocht en hij werd daarmee de jongste mannelijke act die bovenaan de Billboard Hot Country Songs verscheen.

Melkweg 5 maart 2019

Op 5 maart 2019 kun je je Country 2 Country experience wat verlengen met zijn concert in de Melkweg. Hij staat daar in de ‘Max’, met Joe Buck in het voorprogramma.

Tickets gaan aanstaande vrijdag in de voorverkoop en kosten 28, 40 euro°. Onderstaande knop brengt je naar de site van Ticketmaster.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty