De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Highway Vagabond Tour steekt de oceaan over

De ‘Highway Vagabond Tour’ van Miranda Lambert steekt de Atlantische Oceaan over.

Vooralsnog heeft Miranda Lambert vier concerten in het Verenigd Koninkrijk aangekondigd, maar we hopen natuurlijk dat ze ook het Kanaal oversteekt om op het vasteland van Europa één of meerdere concerten te spelen.

The Weight Of These Wings

Overmorgen, op 18 november 2016, verschijnt haar nieuwe dubbelalbum “The Weight Of These Wings“. Het is een veelbesproken album; het is immers haar eerste na de scheiding van Blake Shelton.

Miranda Lambert - The Weight Of These Wings

Eerder gaf ze in een interview al aan dat het een ‘eerlijk’ album wordt, een stille verwijzing naar het album “If I’m Honest” van Blake. Miranda’s album bestaat uit twee discs. Deze hebben de veelzeggende titels “The Nerve” en “The Heart” meegekregen.

Naast de eerste single “Vice” heeft Miranda ondertussen ook “Keeper Of The Flame” vrijgegeven. Deze titel kan je enigszins bekend voorkomen, het is namelijk de titel van haar vorige tour. Om haar nieuwe dubbelaar te promoten heeft ze voor 2017 de ‘Highway Vagabond Tour’ aangekondigd, vernoemd naar de tweede track van “The Nerve”.

Highway Vagabond Tour

Highway Vagabond Tour logo

Haar nieuwe tour gaat in januari 2017 van start in Noord-Amerika. Gisteren kondigde ze aan dat ze met haar tour de oversteek naar Europa waagt. Op dit moment zijn er een viertal concerten in het Verenigd Koninkrijk aangekondigd.

Datum Locatie
18 augustus Barclaycard Arena, Birmingham
19 augustus O2 Apollo, Manchester
21 augustus Clyde Auditorium, Glasgow
23 augustus Eventim Apollo, Londen

Miranda was headliner bij de 2016 editie van het Country 2 Country festival en heeft toen met eigen ogen gezien dat county ook ‘hot’ is aan deze kant van de oceaan. Dat was voor haar ongetwijfeld een belangrijke reden om terug te keren.

Hopelijk komt ze ook naar Nederland, België of Duitsland, zodat het wat makkelijker wordt voor ons om deze countryster live aan het werk te zien. We houden je op de hoogte. Check dus regelmatig onze concertagenda.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty