De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Een happy en country 2018!

Cheers, op een mooi muziekjaar!

Country-music.nl wenst alle countryfans en hun familie, maar natuurlijk ook alle artiesten en iedereen die in de muziekindustrie werkzaam is, een heel voorspoedig, gezond, gelukkig en muzikaal 2018! Hopelijk wordt het weer een mooi muziekjaar.

Wij blijven jullie ook in het nieuwe jaar voorzien van relevant countrynieuws, updates over concerten, nieuwe albumreleases en de ontwikkelingen in de Billboard Country Charts. Daarnaast testen we iedere woensdag jullie kennis met onze ‘woensdagmiddag country quiz’ op Facebook en trakteren we ieder zondag op een mooie ‘Zondag Flix‘. Bookmark dus onze site en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Oh, en vergeet niet onze leuke ‘Country Music Juke Box‘ playlist te volgen op Spotify. Deze playlist bevat 50 tracks van 50 verschillende artiesten, alfabetisch gerangschikt en geeft je ongeveer drie uur een ultieme countrymuziekmix. Veel luisterplezier!

CMNL Country JukeBox Spotify Playlist

A Happy & Country 2018!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty