Happy 2019

1 januari 2019 | Blog | 0 Reacties

Country-music.nl wenst jou, je familie en vrienden, maar natuurlijk ook alle artiesten en iedereen die in de muziekindustrie werkzaam is, een heel voorspoedig, gezond, gelukkig en muzikaal nieuw jaar!

Hopelijk wordt 2019 weer een mooi muziekjaar. Het eerste Country 2 Country concert ooit in Nederland lijkt alvast een hoogtepunt te gaan worden!

Nieuw jaar, vertrouwde stek voor alles country

Wij blijven jullie ook in 2019 voorzien van relevant countrynieuws, updates over concerten, nieuwe albumreleases en de ontwikkelingen in de Billboard Country Charts.

Billboard logo

De focus blijft liggen op de ‘Airplay’ chart. We zijn daar enkele weken geleden mee begonnen, vanwege de dominantie van “Meant To Be”. De ‘Country Airplay’ chart wisselt vaker van samenstelling, en is een afspiegeling van de singles die op de countryzenders aangevraagd/gespeeld worden.

Country Music Forum

In november 2018 openden we het het country music forum. Het is nu al de leukste hangout voor countryfans van De Lage Landen, een plek waar we met elkaar kunnen ‘praten’ over ‘all things country’.

Country Music Forum

En om zo – ook buiten de concerten om – contact met elkaar te houden. Op dit moment is het nog niet heel erg druk… Join us!

WCQ en Zondag Flix

Daarnaast testen we ook het komende jaar iedere woensdag jullie kennis met onze ‘woensdagmiddag country quiz’ op Facebook en trakteren we je iedere zondag op een mooie ‘Zondag Flix‘.

Bookmark dus onze site en volg ons op FacebookTwitter en Instagram.

Spotify

Ook op spotify voorzien we je van een gezonde dosis country.

Country Music Juke Box

Country Jukebox playlist on Spotify

Volg je onze leuke ‘Country Music Juke Box‘ playlist op Spotify al? Ongeveer drie uur lang de lekkerste countrymuziek, vijftig tracks van vijftig verschillende artiesten, alfabetisch gerangschikt. De ultieme mix van classics, newcountry, americana en af en toe wat bluegrass.

Weekend Slowdown

Met onze ‘Weekend Slowdown‘ mix begin je het weekend goed. Iedere week selecteren we drie albums van drie verschillende artiesten. Dit kan op basis van een thema zijn, of gewoon omdat het verschrikkelijk goede albums zijn.

Onze lijst, maar jij bent in control

Wij selecteren de tracks, maar jij bent in control. Of je de lijsten in volgorde of juist random afspeelt, dat is aan jou.

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *