De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Hannah Aldridge in mei naar Nederland

Op dinsdag 7 mei aanstaande start Hannah Aldridge het Nederlandse deel van haar Europese tournee in Den Bosch.

En we worden goed bediend, ze treedt namelijk op diverse locaties kriskras door het land op.

Hannah Aldridge

Hannah is de dochter van songwriter/muzikant/producer Walt Aldridge. Walt is sinds oktober 2017 lid van de Nashville Songwriters Hall of Fame, dus Hannah heeft al van kinds af aan een goede leermeester.

Haar vader produceerde albums van Reba McEntire, Conway Twitty en Lou Reed, en is als tekstschrijver (mede) verantwoordelijk voor grote hits van onder andere Ronnie Milsap, Earl Thomas Conley en Travis Tritt.

Hannah Aldridge

Met haar ietwat rauwe stem, sterke teksten en pakkende melodieën maakt Hannah krachtige en prachtige songs. En haar live-optredens kenmerken zich door veel energie, ook als ze solo optreedt.

Razor Wire & Gold Rush

Bij het maken van haar debuutalbum “Razor Wire” (2014) krijgt ze hulp van niemand minder dan Jason Isbell. Het album krijgt lovende kritieken en bevat zowel stevige nummers als mooie gevoelige ballads.

In 2017 verschijnen 10 nieuwe tracks op haar tweede album “Gold Rush”. Het staat vol met een mix van stevige southern rock en sfeervolle ballads, en het album doet het goed in de Americana Music Charts in Amerika.

Website Instagram

Nederlandse tournee

In mei kun je op diverse plaatsen in Nederland genieten van haar mooie muziek en energieke shows. Hieronder een overzicht, tickets koop je via de websites van de betreffende locatie.

7 mei 2019 | Blue Room Sessions, Den Bosch
8 mei 2019 | De Schalm, Westwoud
9 mei 2019 | locatie wordt nog bekendgemaakt, Maastricht
12 mei 2019 | Lux, Nijmegen
14 mei 2019 | Crossroads Radio, Bergen op Zoom
16 mei 2019 | Musemix Concerts @Max Guitar, Den Haag

Kennismaking

Om je kort kennis te laten maken met Hannah’s muziek kun je hieronder de videoclip van “No Heart Left Behind” starten. Deze track is afkomstig van haar tweede album “Gold Rush”.

Daarnaast kun je via onderstaande links nog meer muziek van haar beluisteren. Veel plezier!

Spotify YoutubeCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty