De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

“Hallelujah Nights” van LANco debuteert op 1 in de Top Country Albums hitlijst

LANco's debuutalbum knalt door naar nummer 1.

Vorig jaar brak LANco door met twee tracks van hun debuut EP “Extended Play“. Zowel “Long Live Tonight” als “Greatest Love Story” kregen veel airplay en werden veelvuldig gestreamd op bijvoorbeeld Spotify. Met die laatste track voerden ze zelfs enige tijd de ‘Hot Country Songs’ en ‘Country Airplay’ hitlijsten aan. En het succes duurt voort!

Hallelujah Nights

De release van hun officiële debuut LP “[Hallelujah Nightslanco-2018-hallelujah-nights/)“, op 19 januari van dit jaar, werd met spanning en hoge verwachtingen tegemoet gezien. Maar de vijfmansformatie uit Tennessee, Kentucky en Georgia kan opgelucht ademhalen, het album debuteert deze week op de eerste plaats in de ‘Top Country Albums’ hitlijst van Billboard.

Over the past five years we wanted to ride this dream as far as it would go and it’s hard to find the words to describe our debut record at the top of the chart. We couldn’t be more grateful to see people gravitating towards these new songs that represent who we are, and its been wild to see these crowds sing every line back to us. Brandon Lancaster

LANco

Ook hun nieuwe single “Born To Love You” is goed ontvangen en krijgt de nodige aandacht. LANco is in Amerika tegenwoordig ook veelvuldig op (de nationale) TV en radio te zien en horen. En begin maart krijgt ook Europa de kans om kennis te maken met de band van Brandon Lancaster en zijn vrienden. Ze spelen dan enkele shows op het Country 2 Country festival in het Verenigd Koninkrijk.

Goed gezelschap

LANco behoort met het succes van “Hallelujah Nights” tot een selecte club artiesten. Het komt niet vaak voor dat een album op 1 debuteert. Het laatste debuutalbum dat dit voor elkaar kreeg, is het album “Lady Antebellum” van de gelijknamige band. En dit album dateert toch al weer uit 2008 en is dus al bijna tien jaar oud!

LANco's debuutalbum Lady Antebellum's debuutalbum

Country 2 Country

Zoals gezegd is LANco in maart één van de vele artiesten die optreden op het Country 2 Country festival in Londen. Daarna gaan ze ook in Amerika weer touren als support-act van de “Mountain High Tour” van Dierks Bentley. Dierks wordt tijdens deze tour ook nog vergezeld door het populaire duo Brothers Osborne.

Born To Love You

Hieronder de clip van hun nieuw single “Born To Love You”. Veel plezier!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty