De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Gwen Stefani lekt tracklist van Blake’s nieuwe album

Een 'prank' of een mooie marketingstunt? Wie het weet mag het zeggen.

Blake Shelton heeft niet voor niets 16,9 miljoen volgers op Twitter. Natuurlijk, hij is een populaire artiest, maar het is mede aan zijn ‘tweetstijl’ te danken dat hij zoveel volgers heeft. Zijn humor en zelfspot spreekt zijn fans en volgers aan.

Op dinsdagavond besloot Blake het eens anders aan te pakken. Hij maakte gebruik van de twitterfeed van zijn vriendin Gwen Stefani om een belangrijke update met zijn fans te delen. We nemen tenminste aan dat zij niet zo ‘dom’ is om de volgende tweet zonder medeweten van Blake te plaatsen… 🙂

De foto in de tweet van Gwen is de achterkant van Blake’s nieuwe album “If I’m Honest”, dat op 20 mei uitkomt. Voor de volledigheid laten we je hieronder ook nog maar even de voorkant zien. ;-)

<Blake Shelton - If I'm Honest

Er was verder nog niet zo heel veel bekend van het album, en er werd dan ook volop gespeculeerd over de eventuele duetten die op het album staan. Daaraan is nu een einde gekomen.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty