De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Granger Smith gewond na val op podium

Met een bezoek aan het ziekenhuis als gevolg.

Slecht nieuws voor Granger Smith en zijn fans. De sympathieke zanger ligt momenteel in het ziekenhuis met serieuze verwondingen die hij opliep toen hij tijdens een optreden in Sayreville (New Jersey) van het podium viel. De “Backroad Song” zanger maakt het momenteel goed en de doktoren verwachten dat hij snel voor 100 procent herstelt.

City boy

In een statement van de zanger lezen we dat hij de ongelukkige val maakte toen de monitor waarop hij stond omviel. Hij viel van het podium en raakte een metalen afzetting, waarbij hij enkele gebroken ribben, een ingeklapte long én een geperforeerde long opliep.

Bewonderenswaardig genoeg klom hij weer op het podium en maakte hij, ondanks de pijn, zijn set gewoon af. Maar niet voordat hij, met zijn kenmerkende gevoel voor humor, het geschrokken publiek weer aan het lachen kreeg.

Musta been a city boy that put that up there.

Update

Update 7 december 2016: Granger laat via social media weten dat het al weer een stuk beter met hem gaat, en bedankt zijn fans voor de steunbetuigingen.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty