De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Graffiti U van Keith Urban verschijnt sneller dan verwacht

Via zijn social media kanalen liet Keith Urban zijn fans weten dat ze niet héél lang op de release van zijn nieuwe album “Graffiti U” hoeven te wachten.

Eerst toonde hij de albumhoes samen met de geplande releasedatum, niet veel later volgde de tracklist. Op het album staan maar liefst dertien nieuwe tracks, het aftellen kan nu beginnen.

Graffiti U

We wisten al enige tijd dat het album “Graffiti U” zou gaan heten, maar nu zijn er dus meer details bekendgemaakt. De albumhoes toont een ietwat somber kijkende Keith die zijn trouwring van zijn vinger lijkt te trekken… Een mooie foto, dat wel, maar hopelijk geen voorbode van een breuk met Nicole Kidman.

Zijn succesvolle album “RipCORD” is ondertussen al weer twee jaar oud. Vanaf 27 april kunnen we genieten van dertien nieuwe tracks, waaronder “Female”, “Parallel Line” en zijn huidige single “Coming Home”.

Samenwerkingen

Julia Michaels (op “Coming Home”) is niet de enige artieste die haar medewerking verleent aan dit nieuwe album. Op de tracklist zien we ook de namen van Shy Carter, Kassi Ashton staan. Daarnaast krijgt Keith op de track “Horses” ‘hulp’ van  Lindsay Ell. Dat nummer kent dus ongetwijfeld enkele mooie gitaarsolo’s.

Hieronder de volledige tracklist.

Graffiti U - Keith Urban

 1. Coming Home (feat. Julia Michaels)
 2. Never Comin Down
 3. Same Heart
 4. My Wave (Intro)
 5. My Wave (feat. Shy Carter)
 6. Parallel Line
 7. Drop Top (feat. Kassi Ashton)
 8. Wat Too Long
 9. Horses (feat. Lindsay Ell)
 10. Gemini
 11. Texas Time (Intro)
 12. Texas Time
 13. Love The Way It Hurts (So Good)
 14. Female
 15. Steal My Thunder

Spotify Apple Music Youtube Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty