De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Glibberige verrassing voor Brett Eldredge

Check voordat je gaat zitten... ;)

Op dit moment geniet Brett Eldredge van een welverdiende vakantie met enkele vrienden in een warm en zonnig oord. Lekker chillen en relaxen en bijkomen van een druk jaar en de ‘batterij’ weer opladen voor de ‘Kill The Lights Tour’ van Luke Bryan, waarvoor Brett het voorprogramma verzorgt.

Gisteren begon Brett zijn dag zoals zovelen op vakantie doen. Beetje uitslapen, rustig wakker worden en dan als eerste een bezoekje aan het toilet. Daar kreeg hij de schrik van zijn leven, toen hij achteloos de deksel van de wc-bril opende. Op de één of andere manier had een slang zijn weg gevonden in de toiletpot, waar deze ook heerlijk lag uit te slapen. De verrassing was dan ook geheel wederzijds.

Brett raakte niet in paniek, maar riep zijn vriend die de slang met een lange stok terugbracht naar buiten in de natuur. Het hele voorval werd door Brett gefilmd en later op Instagram gepost, met een nuttig advies aan iedereen .

Before ya go to the bathroom…DONT FORGET TO LOOK DOWN


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty