De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Gewonde fan van Garth Brooks krijgt box met goodies van de zanger

Wat je noemt 'een geluk bij een ongeluk'.

Pechvogel Jake Stroud moet de meest ongelukkige Garth Brooks fan ooit zijn. En tegelijkertijd ook de meest blije. Het heeft allemaal met het gezegde ‘een geluk bij een ongeluk’ te maken. Letterlijk in dit geval.

Ongeluk

Garth Brooks

Op weg naar zijn eerste Garth Brooks concert in Memphis (Tennessee) verliest Jake de macht over het stuur van zijn pickup truck. Hij slaat enkele malen over de kop en belandt onder de truck. Het concert kan hij vergeten, dat weet hij meteen als hij bijkomt. Maar wat veel erger is, is dat hij zijn heupbot en zijn arm gebroken heeft.

Ook zijn vriendin mist het concert. Hij was onderweg naar haar huis om haar op te halen. Maar zij zal blij geweest zijn dat Jake het heeft overleeft. De dagen na het ongeluk starten Jake’s vrienden een social media campagne, in de hoop dat de populaire zanger het opmerkt. Zijn aandacht of beterschapswensen zullen het herstel zeker bespoedigen, zo redeneren zij.

Geluk

Garth en zijn team kregen inderdaad lucht van het nare verhaal en besloten in actie te komen. Een grote doos met t-shirts, petjes, cd’s en andere Garth fanartikelen, velen nog gesigneerd ook, worden in het ziekenhuis afgeleverd.

Dit tot grote verbazig van Jake. Natuurlijk is hij erg blij is met de spullen en aandacht, toch had hij liever het concert bijgewoond. Maar dat moet dan wachten totdat hij helemaal is hersteld.

I was just shocked at as many things Garth sent me. He didn’t have to do anything for me. I was just going to his concert. It shows what kind of person he is. Jake Stroud


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty