De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

George Strait liet “Tennessee Whiskey” lopen

Zou hij spijt hebben?

In een facebookchat met Kacey Musgraves maakte George Strait onlangs bekend dat hij in de jaren ’80 de kans kreeg om “Tennessee Whiskey” op te nemen. Hij besloot er destijds vanaf te zien. De ‘King of Country Music’ heeft, nu het nummer dankzij de uitvoering van Chris Stapleton een grote hit is geworden, daar een beetje spijt van.

Het nummer dateert uit 1981, het werd opgenomen door David Allan Coe voor diens gelijknamige album. De originele versie was weinig succesvol, maar twee jaar later veranderde dit nummer in een hit. George Jones coverde het voor zijn album “Shine On” uit 1983 en toen deze versie als single uitkwam werd het een hit.

Daarna raakt het nummet wat in de vergetelheid. Totdat Chris Stapleton het besloot op te nemen voor zijn succesvolle album “Traveller” uit 2015. HIj maakte hiermee van de hit een klassieker.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty