De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

George Strait komt in 2019 met nieuw album

En om dat te vieren schenkt hij wat tequilla.

Op 6 december verscheen er een compleet nieuwe track van George Strait. De single is de eerste van een nieuw album dat ‘The Cowboy’ in 2019 uitbrengt. Goed nieuws dus voor de vele fans van deze ‘King of Country Music’.

“Código”

Of George wat extra promotie voor zijn comerciële activiteiten nodig heeft weten we niet zeker, maar de titel van de single is tevens de naam van zijn Tequilla merk: “Código”.

Het nummer gaat ook over het drankje, dus het is op zijn minst een goede reclamestunt.

“Let’s pour one now, I’m talking about a Código!"

Familieaangelegenheid

George schreef het aanstekelijke nummer samen met zijn zoon Bubba Strait en zijn vaste schrijfpartner Dean Dillion.

Er is (nog) geen videoclip beschikbaar, maar we kunnen je wel al de audio laten horen. Druk hieronder op play om te luisteren.

George Strait - "Código"

Nieuw album

Volgend jaar verschijnt er zelfs een heel nieuw album, zijn 29e studioalbum. De titel is “Honky Tonk Time Machine”.

De exacte releasedatum, de complete tracklist en de albumhoes zijn nog niet bekend of vrijgegeven. We weten wel al de titels van twee andere tracks: “Every Little Honky Tonk Bar” en “God And Country Music”.

Van deze tracks zijn er al live opnames op Youtube te vinden. Hieronder een redelijk goede versie van “Every Little Honky Tonk Bar”, opgenomen tijdens zijn concert in Las Vegas. Veel plezier.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty