De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Garth Brooks blijft populair

Fans nog altijd in de rij voor concerten van Garth.

Garth Brooks onderstreept nog eens rustig onze stelling van eerder deze week: Classic Country is springlevend! Gisteren werd bekend dat de populaire zanger nog eens vier shows aan zijn concertreeks in Wichita (Kansas) toevoegt.

De laatste keer dat Garth in Wichita optrad, in 1997, verkocht hij in totaal 51.000 tickets. Nu verkocht hij er 65.000 in één uur! Reden genoeg om extra shows in te plannen, Garth wil zijn fans immers niet teleurstellen.

Garth is dan ook heel toepasselijk genomineerd voor ‘Entertainer Of The Year’ bij de CMA Awards 2015. Deze awards worden op 4 november aanstaande uitgereikt in Nashville (Tennessee).

De drie jaar durende wereldtournee speelt op dit moment alleen nog op Amerikaanse bodem. Het is echter de bedoeling dat Garth ook Canada en Europa aandoet. Hoop je ook dat hij naar Nederland, of in de buurt, komt? Houd dan deze site in de gaten!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty