De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

From A Room, Volume 2 van Chris Stapleton verschijnt 1 december

Het tweede deel van het tweeluik verschijnt binnenkort. Het aftellen kan beginnen...

Eerder al brachten we via onze Facebookpagina het nieuws dat “From A Room, Volume 2” van Chris Stapleton vanaf vrijdag 1 december verkrijgbaar is. Volume 1, de opvolger van het immens succesvolle debuutalbum “Traveller” verscheen in mei van dit jaar.

Chris deed de aankondiging tijdens een optreden, waarna de zaal in luid gejuich uitbarstte. Hieronder de beelden van die aankondiging.

From A Room, Volume 2

Ondertussen zijn er meer details van dit nieuwe album naar buiten gebracht, onder andere de tracklist en de albumhoes. Beiden kun je hieronder bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Negen tracks staan er op het album, Bij zeven ervan staat Chris als co-writer vermeld. De productie is, net als bij zijn voorgaande albums, in handen van Dave Cobb.

From A Room, Volume 2 - Chris Stapleton

  1. Millionaire
  2. Hard Livin’
  3. Scarerow In The Garden
  4. Nobody’s Lonely Tonight
  5. Tryin’ To Untangle My Mind
  6. A Simple Song
  7. Midnight Train To Memphis
  8. Drunkard’s Prayer
  9. Friendship

From A Room, Volume 1

Dit album is op dit moment nog altijd het best verkochte countryalbum van 2017. Het kwam binnen op 1 in de ‘Top Country Albums‘ hitlijst van Billboard. Dat was misschien nog te verwachten, maar dat het op de tweede plaats in de Billboard 200 zou debuteren was een kleine verrassing. Die hitlijst omvat namelijk alle genres.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty