De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Derde album van Frankie Ballard begon met een biertje

Proost!

Na het succes van zijn album “Sunshine & Whiskey” uit 2014 heeft Frankie Ballard zijn plannen voor de opvolger aangekondigd voor 10 juni 2016. De eerste single van het album, ‘It All Started With A Beer” staat momenteel genoteerd in de Top-25 van de ‘Billboard Country Airplay’.

Het wordt zijn derde studioalbum. De titel is “El Rio”, en Frankie heeft hem opgenomen in El Paso (Texas). Bewust koos hij voor een locatie buiten Nashville. Het doel was te ontsnappen aan de vele verleidingen van Nashville, om nog meer focus te kunnen leggen op de nieuwe liedjes. En daardoor hopelijk een nog beter album af te kunnen leveren.

Frankie Ballard - It All Started With A Beer (Single)

Een tracklist is op dit moment niet niet vrijgegeven. Alleen de eerste single is uit. “It All Started With A Beer” gaat over twee mensen die elkaar ontmoeten in een bar. Ze drinken samen een bier, krijgen een lange relatie. Na verloop van tijd kijken ze terug op dat moment en denken “Goh, het begon allemaal met iets simpels als een biertje”. Ongetwijfeld herkenbaar voor velen…

De onderliggende moraal is dat het grootste geluk in iemands leven vaak met een, op het eerste gezicht, onbeduidend, moment begint.

Hieronder nog een korte clip waarin Frankie en de muzikanten wat achtergrondinformatie geven over het tot stand komen van het nieuwe album.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty