Frankie Ballard komt terug naar Europa

14 februari 2017 | Concerten, Nieuws | 0 Reacties

Ruim een half jaar nadat Frankie Ballard een groots concert in de kleine(re) zaal van de Sugarfactory in Amsterdam gaf, komt hij weer terug naar Europa. Hij heeft de smaak kennelijk te pakken.

En dat begrijpen we best. De honderden uitzinnige fans werden destijds getrakteerd op een geweldige, energieke show, waarbij Frankie en zijn band het duidelijk ook erg naar hun zin hadden. Goed genoeg voor een groter gevolg in ieder geval.

Drie concerten in Nederland

Frankie Ballard - Sugarfactory - 161003
Frankie Ballard – Sugarfactory – 161003

Naast diverse shows in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, staat hij deze tournee op drie verschillende podia in Nederland. Zijn vele fans hoeven dit keer dus minder ver te reizen om een concert te bezoeken. Frankie treedt dit keer op in Rotown in Rotterdam, café Wilhelmina in Eindhoven en Bitterzoet in Amsterdam.

04 mei | Rotown, Rotterdam
Nederland
05 mei | Café Wilhelmina, Eindhoven
Nederland
06 mei | Bitterzoet, Amsterdam
Nederland

Een volledig overzicht van alle Europese concerten vind je op de artiestenpagina van Frankie Ballard, of op de concertpagina.

Voorverkoop

De voorverkoop van de tickets start op vrijdag 17 februari en zijn onder andere verkrijgbaar bij ticketmaster. Markeer de datum in je agenda, want dit wil je niet missen!

  bestel kaartjes voor 05 mei @ Café Wilhelmina, Eindhoven
  bestel kaartjes voor 06 mei @ Bitterzoet, Amsterdam

Voorprogramma

Update april 2017: Inmiddels is ook het voorprogramma bekend. In ieder geval in Rotterdam en Eindhoven is Sascha Elisah de support-act. Deze Groningse speelt melodieuze pop met een country randje. Meer info: http://saschaelisah.com

Frankie Ballard - NL2017
Frankie Ballard – NL2017

Hieronder de clip van haar nummer “The Last One”.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *