De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Frankie Ballard komt terug naar Europa

Een tweede bezoek in korte tijd.

Ruim een half jaar nadat Frankie Ballard een groots concert in de kleine(re) zaal van de Sugarfactory in Amsterdam gaf, komt hij weer terug naar Europa. Hij heeft de smaak kennelijk te pakken.

En dat begrijpen we best. De honderden uitzinnige fans werden destijds getrakteerd op een geweldige, energieke show, waarbij Frankie en zijn band het duidelijk ook erg naar hun zin hadden. Goed genoeg voor een groter gevolg in ieder geval.

Drie concerten in Nederland

Naast diverse shows in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, staat hij deze tournee op drie verschillende podia in Nederland. Zijn vele fans hoeven dit keer dus minder ver te reizen om een concert te bezoeken. Frankie treedt dit keer op in Rotown in Rotterdam, café Wilhelmina in Eindhoven en Bitterzoet in Amsterdam.

Frankie Ballard - Sugarfactory - 161003

Datum Locatie
4 mei Rotown, Rotterdam
5 mei Café Wilhelmina, Eindhoven
6 mei Bitterzoet, Amsterdam

Een volledig overzicht van alle concerten vind je op de concertpagina.

Voorverkoop

De voorverkoop van de tickets start op vrijdag 17 februari en zijn onder andere verkrijgbaar bij ticketmaster. Markeer de datum in je agenda, want dit wil je niet missen!

Tickets Rotown Tickets Café Wilhelmina Tickets Bitterzoet

Voorprogramma

Update april 2017: Inmiddels is ook het voorprogramma bekend. In ieder geval in Rotterdam en Eindhoven is Sascha Elisah de support-act. Deze Groningse speelt melodieuze pop met een country randje.

Meer info op haar website.

Frankie Ballard - NL2017

Hieronder de clip van haar nummer “The Last One”.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty